Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

Ting du trenger å vite når du skal spille i film

March 26, 2018

 

Det er mye du må fokusere på og kjenne til når kamera ruller og det er vanskelig å huske på alt i samme slengen. Her skal vi hjelpe deg til å roe ned nervene og gi regissøren akkurat det han vil ha 

1. Kjenne dine ikke-verbale ferdigheter

Alle skuespillere innen teater fokuserer på kun 2 kanaler med ikke-verbal kommunikasjon: Stemmebruk og kropp. Men det som separerer teater med film er at filmskuespillere må kjenne til de 3 kanalene som er: Stemmebruk, kropp og ansiktsutrykk. Noen mennesker har internaliserte følelser som betyr at de ikke klarer å avsløre hva de føler. Mens eksternisatorer som vet hvordan følelsene ser ut, men som ikke klarer å koble dem til intensiteten uten stimulering. Samme greia kan påføres i et headshot og. 

 

2. Slutt å prøve så hardt og gjør mindre, seriøst..

Skuespillere føler at de må underholde og alltid vise seg fra sin beste side. Gjør mer mindre og mindre av mer.. Se deg nå i speilet og unngå å gjøre det "good looking" uttrykke ditt. slapp av musklene og se deg selv i øynene og bare ikke gjør noe. Fordi dette er kunst. Eneste du skal gjøre er å føle det karakteren din føler, og resten vil komme som magi. I film så er kamera og mikrofonen så nært at de fanger opp alle små detaljer i ansiktet ditt. Hemmeligheten til film skuespill er å gjøre så lite som mulig. 

 

3. vite hvor kamera er.

Dette er noe av det viktigeste punktet. Vit hvor kamera er! Du kan gjøre den beste fremførelsen i ditt liv og elske deg selv for det etterpå, men så finner du senere ut at det eneste kamera fanget var ryggen, nakken og litt av sprekken din. Ikke så mye å elske seg av likevel!

 

4. La kamera komme til deg

Film skuespill, er skuespill uten publikum. Selv om der kanskje er 20 crew medlemmer som står å ser på, er det bokstavlig talt ingen publikum tilstede. Kameraet er der bare for å ta opp det som skjer. Du skal ikke sikte ytelsen din til noe som helst.

Film skuespill kan virke enkelt, men jeg skal love deg fra og med regissøren roper ACTION så er det veldig fort gjort og miste seg selv. Derfor er filmskuespill noe av det mest utfordrende synes jeg. 

 

 

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload