Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

slik unngår du motivasjonsvikt

March 1, 2018

 

Et av de største utfordringene skuespillere har er å holde seg motivert. Fordi som skuespiller gjennomgår mann mange ulike utfordringer. og mangel på motivasjon er en av de værste du kan oppleve som fersk skuespiller.  Jeg skal hjelpe deg litt på veien ved å overvinne "burnout" og holde deg motivert. 

Les gode bøker

Bøker er et veldig nyttig og effektivt redskap for å holde oppe motivasjonen. På nett kan du finne mange små og store bøker som kan inspirere deg. Kanskje det er øvelser eller bare tips til hvordan du skal se bra ut fremfor kamera. Der er så mye bra informasjon du kan dra nytte av hver eneste dag.

 

Visualiser målet ditt

Du har hørt "seeing is believing"

Dette er noe jeg selv gjør hele tiden. Jeg ser for meg selv jobbe på et filmsett stappfullt av erfarne filmcrew, Greenscreen, lys setting, gigantiske filmkamera osv. Jeg ser for meg motta en oscar for beste mannlige skuespiller, holde takke tale og bli intervjuet på en rød løper osv. Se for deg hva det er du vil. bli inspirert av deg selv. Fortsetter du slik vil det ende opp som en realitet. For eksempel skriv på en lapp hva det er du vil og les det hver dag før du drar på jobb eller skole. 

 

Desto mindre gap, desto mindre bit tar du.

Hele tiden er det alltid noe du vil ha og dette koster tid, penger og energi. Det kan hende du har mange interesser og hobbyer. Hva skal jeg satse på? Hva skal jeg bruke tiden min på? Hva skal jeg bruke penger på? Det er trist, men du må slippe litt bagasje, fjern litt av de små målene som ikke trenger å være der og du vil kjenne en ekstrem lettelse. 

les: hvorfor skuespillere ikke lykkes

 

gjør mer ut av de små hendelsene

Du har et stort mål! Det er å bli skuespiller. Men det er ikke nødvendig å gi deg selv så store oppgaver. som for eksempel, du trenger ikke å stresse med å lage store kortfilmer, eller skrive lange sketcher. Ofte så går ikke det etter planen. Og hva skjer? Du får burnout.

"Enjoy the small stuff"!

Lag en liten historie om hvordan du ble verdens beste

skuespiller, finn noen quotes på nett, skriv ut og heng dem opp på rommet ditt. Eller lær deg noen kule replikker fra en skuespiller du liker å imiter. Trenger ikke å være spot on. Dette er bare gøy fordi du syns skuespill er gøy. 

HUSK! Det er også viktig med pauser. Hvis du har jobbet 2 timer i strekk, så anbefales det å gå ut en tur, kjøpe seg en kaffe før man begynner å jobbe igjen. Ikke vær redd for å ta deg en pause. Gi deg selv retten til å være motivert, men det er også nødvendig å balansere det med litt avslapning

 

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload