Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

Will Smith - 5 tips

February 28, 2018

 

 

1. Focus

- Det er en tøff bransje som trenger maksimalt fokus! Fokuser når du leser manus, fokuser når du snakker med regissør, fokuser når kamera ruller og fokuser når kamera slutter å rulle. Alltid fokuser! Dette vil bli lagt merke til.

 

2. Be comfortable with anything

- En god skuespiller er ikke redd for å drite seg ut. Han er ikke redd for å tiltrekke seg oppmerksomhet og ta sjanser. Du må kunne bryte den veggen inn i deg som du ikke vil folk skal kunne se. Så snart du gjør det vil du få tilgang til ting som du ikke visste du hadde tilgang til. Plutselig vil du stå på en stor scene og skrike og folk vil godta det og le fordi de så hvor komfortabel du var. 

 

3. Express positive energy

- Ingenting føles bedre en positiv energi! Når du uttrykker den positive energien din rundt smitter det veldig ofte over på andre og tilbake til deg. Dette hjelper også på den psykiske helsa di. Du blir mer motivert og lysten på å bli skuespiller blir sterkere. 

 

4. Live life without fear

- Samme som å være komfortabel med alt. Hvis du lever et liv uten frykt, så har jo du ingenting å være redd for. Enkelt og greit. Du er ikke redd for å gjøre feil og du blir tøffere og flinkere til å ta sjanser. 

 

5. Have fun 

- Selv om man må konsentrere seg og ha fokus på det man gjør hele tiden, så er det greit å tulle å sprelle litt. Det er lov, men man må ha respekt for de andre skuespillerene som er i action. Hvis man ikke for lov å tulle og le, så er jo det ikke gøy å være skuespiller. Slipp deg løs og gjør som Will Smith sier. Del positiv energi og “put on a show”, du er skuespiller! 

 

 

Andre skuespillere:

Robert Downey jr. 

Morgan Freeman

Johnny Depp

Leonardo Dicaprio

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload