Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

Robert Downey Jr - 5 tips

February 28, 2018

 

 

 

 

1. Fight for what you want

- Du kommer til å møte mye motstand i denne bransjen. Folk som er bedre enn deg og de som har vært 17 år i bransjen som sier at du aldri vil få en fremtid innenfor skuespill. Men hvorfor skal dette stoppe deg? Føler du at du passer til en rolle så skal du kjempe for den! Du skal virkelig vise casting regissøren hvorfor du skal ha rollen og at du er født til å spille den og du skal ikke la noen andre få ta den fra deg. 

 

2. Don’t chase money

- De skuespillerene som når lengst er de som tenker mer på hvordan resultatet blir enn hvordan bankkontoen ser ut når jobben er gjort. Dette er fordi de viser engasjement i jobben de gjør og at de vil gi akkurat det regissøren ønsker. På denne måten vil skuespilleren bli lagt merke til og vil dermed få flere jobber. Derfor blir bankkontoen også større

 

3. Stay grounded

- Ingen liker folk som er høy på seg selv og tror han er bedre enn alle andre. Og det er veldig lett og komme i denne situasjonen når du oppnår ting du er fornøgd med. Og som skuespiller vil du oppleve mye, og mye av det vil du dele med andre. Men folk orker ikke å høre på at du snakker om deg selv hele tiden. Dess mindre du forteller dess mer nyskjerrig blir folk. 

 

4. Inspire People

- Å være berømt er et stort ansvar. Du har masse oppmerksomhet og folk ønsker å være som deg når de blir stor. Bruk det til å inspirere andre, man aner aldri hvor mye noe betyr for noen før du har gjort det. Ikke vær egoist, del erfaringene dine med andre som var i din situasjon når du ønsket å bli den store skuespilleren. 

 

5. Never give up

Aldri gi opp! Trenger ikke si mer egentlig, men hvis dette er virkelig noe du vil, at du ikke klarer deg uten skuespill så ikke gi opp da! Du skal klare det fordi du har potensialet til å bli det du vil, og nøkkelen her er egentlig hardt arbeid og tålmodighet. 

 

 

Andre skuespillere:

Leonardo Dicaprio

Morgan Freeman

Johnny Depp

Will Smith

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload