Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

Morgan Freeman - 5 tips

February 28, 2018

 

 

1. Be who you are

- Dette er ikke snakk om bare skuespill, men dette tipset kommer du til å få bruk for fremver. Når du prøver å være noen du ikke er over lang tid vil folk legge merke til det. De vil tro du er usikker på deg selv, at du ikke tror på deg selv og da vil de behandle deg på samme måte. Vær helt deg selv. Ingen er så god til å være deg som det du er. 

 

2. Be Courageous

- Ikke vær redd for å ta avgjørelser. Du skal ikke angre på det du gjorde, du vil angre på det du ikke gjorde. Derfor er det lurt å ta alle sjanser, du vet aldri når du bryter isen! 

 

3. Always do your best

- Når du skal spille inn en film eller gjøre et teaterstykke, skal du alltid gjøre ditt beste for å gi regissøren og publikum det de vil ha. Dess bedre du gjør det, dess gøyere og flinkere blir du. Men ikke prøv for hardt, det kan bli lagt merke til.

 

4. Learn from others

- Observering er en stor del av skuespill.. Dra på kurs og ta drama timer og lær så mye som mulig. Det er også en fordel å skaffe seg en “acting buddy” Noen du kan drive skuespill sammens med. Det er ikke bare skuespillere du trenger å observere, men det å se hvordan folk på gaten går og beveger seg kan hjelpe deg å lage egne karakterer. 

 

5. Hold on to your values

- Alle har en egenskap som gjør deg unik. Absolutt alle har hvertfall en, og den skal du utnytte. Du har mange egenskaper som er verdifulle og de skal du holde på, og igjen er det ingen som kan utnytte de egenskapene du har bedre enn deg.

 

 

Andre skuespillere:

Robert Downey jr. 

Leonardo Dicaprio

Johnny Depp

Will Smith

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload