Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

 

 

1. Stand out from the crowd

Når du går på en audition ønsker du selvfølgelig å være den utvalgte. Du ønsker at de som caster skal huske deg. Det behøver ikke at du skal være den flinkeste i rommet eller gjøre den beste fremføringen i ditt liv. Gjør noe helt drastisk som tiltrekker deg oppmerksomhet. Gi ikke bare castingregissøren en skikkelig overraskelse, men hele rommet skal legge merke til at du er der. 

 

2. Be proud of your work.

Du trenger ikke alltid å søke komplimenter fra alle rundt deg for at du skal føle deg bra. Hvis du er stolt over det du har oppnådd så ikke la andre komme inn å si at alt du gjør er dritt. Det er din drøm og dine valg du tar. En dag når du er omringet av suksess vil de som ikke trodde på deg skryte til alle rundt seg om hvordan han traff deg.  

 

3. Always be improving. 

Det som er så bra med mål er at de har ingen grenser. Hvis du ønsker å nå så langt som mulig må du aldri slutte å arbeide. Der er alltid rom for forbedring. Om det skulle være artikulering, impro, imitasjon eller pugging på replikker. Listen er evig lang. Hele industrien er en prosess, en prosess uten ende.  

 

4. Sorround your self with great people

Venner som tror på deg og stiller opp for deg på audition eller om du trenger en partner å øve på replikker med er de vennene du skal forholde deg til. De som mener du bare driter deg ut og at du aldri kommer til å nå drømmene er sjalu fordi de vet at du vil oppnå suksess. Dette er de personene du skal holde deg unna fordi de dreper motivasjonen din og gir deg negative tanker. Hold deg til venner og familie som får deg til å smile og får deg til å føle den gleden i brystet. 

 

5. Tell great stories. 

Hvis du er flink til å fortelle historier er det en god fordel for underholdningsbransjen. Skal du på talkshow og ikke har noen morsomme historier å fortelle kan det kjede publikum ihjel. Du behøver ikke å ha en crazy historie fra da du holdt på å styrte i et fly eller den gangen du skulle hoppe strikk og strikken slet i det du nådde botnen. Men hvis du er flink å fortelle kan du få en kjedelig bestemor historie til å havne på et eller anna top 10 funny stories.

 

 

Andre skuespillere:

Robert Downey jr. 

Morgan Freeman

Johnny Depp

Will Smith

 

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload