Blogg!

  • How to's

  • Tips fra kjente skuespillere

  • Quotes

Johnny Depp - 5 tips

February 28, 2018

 

 

1. Define success for yourself.

- Hva er suksess for deg. Det er bare du som vet hva målet ditt er og hva du selv ønsker å oppnå. Og da er det kun du som vet når og hvordan du når det. Hvis du kjenner på deg selv at du har gjort noe godt, at du føler innerst inne at du har gjort jobben din for enten agenten din eller regissøren eller for familien din. Da har du definert suksess på egenhånd. 

 

2. Keep moving Forward

- Alle kommer til et punkt i livet hvor de bare ønsker å gi opp alt. Ikke bare i mediebransjen, men kanskje bestevennen eller venninnen din har flytta og aldri kommer tilbake og du sitter igjen med en stor tung sorg som bare suger vekk all lykke og motivasjon. Da kan du enten velge å akseptere sorgen og slippe den inn eller du kan tenke fremover og fortsette med det du ønsker.

 

3. Do it for the right reasons

- Mange ønsker å bli skuespiller bare for penger og oppmerksomhet. De tenker ikke over hvor mye arbeid som faktisk ligger i å være en god skuespiller. Hvis man virkelig ønsker å bli best må man gjøre det fordi vi elsker kunsten og kanskje vil gjøre en forandring i verden. Man kan bli sittende med mye ansvar som verdenskjent skuespiller. Folk ser opp til deg.

 

4. Make people Smile

- Å få folk til å smile er en fin ting. Du gjør dette fordi du elsker å underholde, du elsker å få folk til å smile og le. Ikke hold tilbake den egenskapen, bruk den så ofte som bare mulig.

 

5. Stay Authentic  

- samme som å aldri slutte å forbedre deg må du alltid huske å være original. Dette kan være en utfordring, men det er jo det å være skuespiller også. Alltid prøv å være ekte og finn på nye ting. Hvis du er den typen som kopierer andre så har jo du ingen ting spesielt og tilby. Jobb med å skape noe nytt hver dag og ingen vil noen gang bli lei av deg. 

 

 

Andre skuespillere:

Robert Downey jr. 

Morgan Freeman

Leonardo Dicaprio

Will Smith

Please reload

Leonardo Dicaprio 5 tips

March 2, 2018

1/5
Please reload

Kjente skuespiller quotes (menn)

March 26, 2018

1/1
Please reload

Please reload